...

Det har varit en jättemysigt eftermiddag! Först blev det lite shopping med Johanna sedan en vegetarisk middag och till sist armhävningar och plankan framför Du är vad du äter i sällskap med lilla Pissen:P


Ost- och vinkväll

Igår hade vi äntligen vår ost- och vinkväll som vi har pratat om hur länge som helst. Tyvärr kunde inte vår käre vän Mariella vara med eftersom hon pr bortrest men det kommer ju fler tillfällen. Anna och Sara var i alla fall här vilket var väldigt trevligt:D vi spelade spel och åt ost och drack så vi höll på att spricka, ibland måste man faktiskt möla!!


Nya vanor

Jag har börjat med lite nya träningsvanor som förhoppningsvis gör att jag behåller mina muskler även då jag inte hinner styrketräna så mycket nu på sommaren. De nya vanorna ser ut så att jag varannan dag gör squats enligt schemat från squat Challenge och varannan dag gör 50 armhävningar plus att jag varje dag gör 2 min plankan.

Nu efter en härlig middag bestående av ceviche blir det bio med Johanna och Anna:)


Squat Challenge

Jag började med en ny utmaning igår nu när jag är klar med magutmaningen. Jag kommer köra denna under 60 dagar och då göra varannan dag istället för varje eftersom jag tror det är bättre för muskel uppbyggnaden.


Frisk

Då har man klarat av ett SH'bampass efter en veckas sjukdom. Det gick bättre än väntat även då deltagarna fick utstå lite hosta och indragning av snor:P


Ullared

Då har man varit och shoppat loss i det berömda varuhuset Gekås i Ullared. Eller igår var det faktiskt, jag är bara lite seg med att blogga om det. Efter fyra timmars sömn begav vi oss, jag, Johanna, Anna och Gustav av tidigt och var klara kl 11:) bra jobbat! Sedan blev det taibuffé och efter lite felkörning även sol och bad innan vi begav oss till Götet igen. Kvällen spenderades på avenyn med öl och charkuterier:D


Kokosvatten

Då har man provat kokosvatten och det var väl helt okej gott men väldigt dyrt! Den jag provade var med mango och passionsfrukt så det var ju tillsatt lite olika juicer och puré så det smakade typ som juice. Jag tittade runt lite på internet och såg att man kunde göra egen så det kanske man borde prova någon gång.


Äpple

Ni kanske har märkt att en av mina favoritfrukostar är havregrynspannkakor. Men jag kan erkänna att jag börjar tröttna på dom så jag ändrade lite på receptet genom att riva i ett äpple och lägga i lite kanel. Det blev asgott! Och självklart tog jag då äpplemos till och lite keso = världens bästa frukost!


Humlan Harald

Oj, glömde introducera er för min nyfunna vän humlan Harald! Han satte sig på min axel igår och följde med ett tag för att kolla så jag skötte hans blommor ordentligt:P


Det straffar sig

Då var man sjuk igen! Och vad kan set bero på tro? Jo antagligen på att jag inte sov ordentligt i helgen vilket jag borde gjort med tanke på sömnbristen från förra veckan. Men jag får väl skylla mig själv men kul hade jag i alla fall! I lördags hade jag nämligen finfrämmat hemma med grillning. Det var väldigt trevligt men en aning sent blev det med tanke på att jag på söndagen klev upp tidigt för att baka bröd. Helgen avslutades som vanligt med SH'bam!


Äntligen

Jag är såå glaad!!!!!!! Nu är jag licensirerad SH´baminstruktör!!!
 
 

Trött men glad

Jag har ju redan berättat att jag har haft en del denna veckan och nu lider den mot sitt slut. I alla fall jobbveckan sen har man ju helgen men den ska nog bara bli härlig!
 
Jag och Gustav gick i alla fall ut och åt i tisdags efter övningen på operan. Vi gick till Puta Madre vilket verkligen är en grym restaurang med jättegod mat, jättegoda drinkar och väldigt trevlig personal. Igår fortsatte övningen på operan och mellan övningen och konserten, vilken för övrigt blev väldigt lyckad, åt jag, Johanna och Mariella på Ching Palace efter att jag hade tagit en snabb runda på gymmet. Jag trodde att jag skulle känna mig helt död idag efter gårdagen men på grund av det fina vädret har jag faktiskt varit ganska pigg (dock inte i morse när jag vaknade:P). Denna dag avslutas framför TV:n och Ernst, mätt och belåten efter en grillmiddag med min käre broder med familj:D
 
Kaffe och tårta efter middagen på Puta Madre
 
Erik och Gustav laddar med sina mobiler innan det var dags att gå upp på den stora operascenen.
 
Olof och Leo leker
 
 
 
 
 

Busy

Jag har en känsla av att jag har en väldigt trött men rolig vecka framför mig. Jag har precis haft SH'bam i kållered och kommer vara hemma halv nio och kommer säkert däcka kl nio:P Sedan väntar övning imorgon på operan och sedan konsert på operan på onsdag. En konsert som går av stapeln klockan halv tio på kvällen vilket inte riktigt är optimalt för en tjej som mig som går upp halv sex på morgonen och behöver minst åtta timmars sömn för att fungera normalt. Men kul kommer det nog bli!!! Dessutom ska jag äta middag med Gustav imorgon efter övningen och antagligen träffa mina kära kompis Mariella på fredag:D Bild på mig och Johanna utanför operan (vilket inte riktigt framgår i bilden:P)


Härliga lördag

Har haft en underbar dag som började med att jag och Johanna åkte till saltholmen för att ha picknick och njuta av solen. Inte nog med det träffa vi på en kollega som vi hängde med ett tag vilket var väldigt trevligt. Sedan åkte vi hem och åt tacos med vår käre vän Sara och just ny sitter jag och Johanna och tittar på film, Million dollar baby. Grymt härlig dag! Slapp men ändå känns det som att jag fått ut mycket av den:)


Sprungit

Nu har jag ytterligare en gång sprungit med min kollega och det går bara bättre och bättre! Synd bara att vädret är lite sådär med regn och tung luft som jag tror är orsaken till min huvudvärk. Nu väntar två träningsfria dagar innan det är dags med SH'bam igen på söndag i Angered!


Igång

Nu känns det verkligen som att jag är igång med SH'bam och det känns jättekul! Jag hoppas verkligen att jag får licensen! Idag körde jag i kållered med ett grymt gäng och pappa stod i ett hörn och filmade och igår körde jag i Angered med bland andra mamma och Johanna:) hur skulle jag klara mig utan min familj?!


Jäkla häcksax

Jag dör!!! Jag har verkligen en grym träningsvärk i vänster biceps! Detta beror på att jag igår för första gången klippte häck. Jag tänkte först att det skulle vara bra då det kanske skulle värma upp muskeln lite och på så sätt minska träningsvärken från träningen i onsdags men så fel jag hade! Det känns inte som vanlig träningsvärk som kan vara lite skön utan det värker liksom och jag har noll kraft! Men nu var det slutklagat för idag är det fredag och nu ska jag och Gustav ut och äta!!


RSS 2.0