Nya mål

Jag har ju haft lite mål med min träning bl.a. att kunna använda 12-kilosklotet med hela kroppen vid årsskiftet. Men nu är det bara två vekor kvar och det är jul och jag är sjuk vilket betyder att jag inte kommer kunna träna och där med inte nå det målet. SÅ de nya målen ser ut såhär:
 
Den tredje Februari
Ta 12-kilosklot med armarna
Ta 16-kilosklot med tvåhandsving
 
Generella mål under vintern och våren 2013:
Träna upp en större rumpa
Bli vigare
 
Snacka om muskulös rumpa och ben!!!! Kanske inte riktigt  hade tänkt mig så här:P

fysiologi

Fy jag känner att jag börjar bli sjuk vilket absolut inte är bra med tanke på att vi ska ha konsert imorgon plus att jag inte kan träna:( Det enda som är bra med att jag är sjuk är att jag då lägger jag ner mer tid på att plugga. Just nu är det fysiologi vilket jag faktiskt tycker är väldigt intressant. Det är jag nog ganska ensam om att tycka i klassen om man lyssnar på alla klagomål på rasterna. Jag kan i och för sig förstå dom när föreläsaren säger att allt man är, minnen och personlighet är natrium- och kaliumjoner som åker in och ut ur cellmembran..... känns ju väldigt skönt att veta....
 

Mycket att göra

Jag har lite svårt att hinna blogga för det är mycket konserter, mycket plugg plus att jag försöker hinna träna. Det går inte så jättebra med träningen men jag har hunnit gå till gymmet några gånger i alla fall även om det inte riktigt blir som min träning är planerad. I fredags blev det kvällsträning med Johanna och igår var vi även då på gymmet och körde lite armar och mage. Igår hann vi även med att sjunga på NK och vi fick var sin biljett av vår körledare till Jul-trad-i-ton på Operan:) Väldigt spontant men det var en grym föreställning!!!!
 
Extremt suddig bild på mg och Johanna från i fredags på gymmet:)

Sankta Lucia

Så, då har man klarat av 7 st luciatåg:D Jag är helt sjukt trött så jag tror inte det blir någon kettlebell för mig som det var tänkt. Istället tänkte jag plugga lite och sedan efter middagen bär det av till Liseberg:):)
 
Jag och Mariella på kronhuset innan ett luciatåg:)
 
Det är väldigt fint ute nu i eftermiddagssolen så jag var tvungen att ta lite kort.

ingen inspiration

Jag har verkligen ingen inspiration när det gäller mat. Det är jättråkigt. Jag vet inte hur många dagar jag har tagit med mig kycklinggryta till skolan för det är det enda jag har gjort storkok av och har i frysen. Har ni något förslag på någon bra mat som man kan göra storkok av? Jag har precis ätit lunch nu som även den var väldigt tråkig och bara en blandning av allt möjligt: stekt ägg, couscous, keso, bönor, knäckemacka med ost och sill......
 
Nu ska jag i alla fall iväg till stan snart och träffa Johanna så kanske jag hittar lite bra julklappar om jag har tur. Sedan blir det ett core och Boogie woogie:):)
 
Hade ingen bild men jag tod en från internet på Göteborg:)
 
 

Veckans schema

Måndag - Har haft föreläsning mellan 9 och 1 sedan åte vi till Liseberg med några i klassen- Väldigt mysigt men väldigt kallt. Mina fötter har precis tinat och jag kom hem för 1,5 timmar sedan...
 
Tisdag - Föreläsning 9 - 15
               Kettlebellspass på Almedal
 
Onsdag - Köpa de sista julklapparna
                 Coreträning, Boogie woogie
 
Torsdag - LUCIA!!!! = 7 Luciatåg
                  Kettlebellspass hemma
 
Fredag - Föreläsning 9 - 12
               Sjunga julsånger på landvetter och på kustens hus
                Träffa Gustav<3
 
Lördag - Sjunga på NK kl 13 och kl 14  KOM DIT!!!!!!
                Coreträning
 
Söndag - Öva med Sofia och Johanna inför sång på lärarfest.
                 Gå på julkonsert
 
 
 

Veckans övning

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla veckans kettlebellsövning men man tränar i alla fall baksidan lår.
 
Lägg klotet mellan skulderbladen och spänn magen.
 
Böj från höften och försök att inte böja benen för mycket. Gå ner så långt du orkar men se till att det inte blir så djupt att du inte orkar ta dig upp igen:P

Kallt

Förlåt att jag inte har bloggat så lite:( Men nu kommer i alla fall ett litet inlägg:)
Snacka om att det har varit kallt idag. Jag gick upp klockan sex idag för att ha en sista redovisning innan denna kurs är slut. Det var - 16 grader när jag gick hemifrån!!!!!! De är helt sjukt kallt. Men gud så fint det är ute. Det glittrar överallt, på marken, på träden, till och med i luften. Så det är ändå värt att det är så här kallt så länge det inte håller i sig för länge men än så länge är det bara mysigt:)
 

Mariellas fest

Jag var ju på Mariellas och Minas fest i fredags så jag tänkte att det var dags nu att lägga ut lite bilder från festen det var nämligen peruktema:)
 
Snygga tårtor som Mariellas syster Isabella har gjort.
 

Första advent

Idag är det första advent och det luktar pepparkakor i hela huset:) Väldigt mysigt. Dessutom är Åsa och Lea här. Ikväll har vi adventkonsert med GUK i Landvetter kyrka så ni är välkomna dit!
 
 
Rättning: I "Clean and jerk"-inlägget skrev jag att man ska spänna magen så att man skadar ryggen men självklart ska man spänna magen för att man INTE ska skada ryggen.

RSS 2.0