Julbak

Idag har då årets julbak ägt rum. Aningens sent men bättre sent än aldrig! Jag och Gustav har bakat skurna pepparkakor, mussekakor och tryffel så himla gott!!! Dock börjar man bli lite trött på sötsaker och mat i alllmänhet eller rättare sagt sött och fett men det kanske beror på att jag just nu är proppmätt på choklad. Jag kommer antagligen äta choklad igen om en och en halv timme:P Vi var även på Liseberg idag men självklart började det regna prescis när vi kom dit och slutade när vi gick så det var ingen vidare rolig upplevelse förrutom när vi sjöng lite julsånger tillsammans med vår körledare. 
Kram kram
 
Skurna pepparkakor:D:D
 

Internet

Äntligen har jag skaffat internet. Eller rättare sagt mamma och pappa har flyttat till lägenhet med fiber så jag har fått deras gamla:P  Om det nu är någon som undrar hur det står till med mig så är det ganska bra men som vanligt lite julstressigt. Vi har varit i USA med kören och efter det haft massa luciatåg och småkonserter men imorse hade vi vårt sista uppträdande vilket både är skönt och tråkigt. Man har liksom vant sig att umgås med kören nästan varje dag och nu blir det juluppehåll.
 
Idag sak jag faktiskt på en casting för en ny TV-serie så jag är jättenervös. Jag fick manuset i tisdags så jag har knappt hunnit öva in det. Hoppas det går bra men jag har ju inte särskilt mycket skådespelarvana så jag förväntar mig inte så mycket. Men lite kul ändå ska det bli!
 
 

RSS 2.0