Vila

Jag har sedan i söndags, när jag var ute och sprang, haft ont i ryggen. Jag struntade därför i att träna igår men jag hade fortfarande ont idag så jag fick strunta i det idag igen:( Jag som hade tänkt springa min första mil idag men det får bli någon annan dag istället:) Istället för att träna åkte jag hem efter jobbet och lagade mat och tittade på Batman begins:):) Jag gick även till Kristindal och sökte jobb. Hoppas jag får jobb där eller på något annat gymm så att jag kan utbilda mig till PT!!!!!
 
Currykycklinggryta med fullkornsbulgur och harcots verts:)

Uppehåll

Jag har varit extremt dålig på att uppdatera men jag har knappt haft tid. Mitt liv har betsått av att jobba, träna, äta sova och jag tänker fortsätta att ha uppehåll i alla fall tills jag hart skaffat mig en egen dator men det dröjer förhoppningsvis inte mer än 2 veckor:) Vi hörs

Vitkål

Nu har jag provat att ha vitkål istället för pasta till köttfärssåsen och det var jättegott!!! Det var min käre vän Mariella som tipsade mig om det. Tack!!!!!:P Innan middagen var jag och Johanna på zumba och tränade lite styrketräning eftersom det är måndag. Jag har även börjat göra lite övningar med kettlebellsså att jag ska kunna öka sedan på passen:)
 
 
 
 
 
 
 

Grillning

Igår hade jag bjudit hem några vänner för att elda och grilla korv.:) Jag och mamma hade satt upp ett litet partytält ifall regnet skulle komma men vi klarade oss från det:):) Det blev väldigt lyckat och min prinsesstårta blev även den väldigt god:)
 
Anna, Mariella och Johanna bakom min tårta:P
 
Gott med korv:) Notera min hemstickade tröja som jag och mamma gjorde i vintras:)
 
Martin, Sofia och Niklas
 
Korvgrillning

Korv med gräddstuvade grönsaker

Jag sa ju för några veckor sedan att jag skulle börja laga mat med mindre kolhydrater och göra fem rätter och nu äntligen har jag börjat. Första rätten blev korv med gräddstuvade grönsaker. Det blev väldigt gott och kommer antagligen att lagas igen:)
 
 
Först fräser man squash, morötter, broccoli, blomkål, gul lök, vitlök, paprika.  Sedan häller man i grädde  och ädelost och låter det koka några minuter. Krydda med färska örter, salt och peppar:) Servera med korv och valfri sallad:)

Igång

Så nu är jag någorlunda igång med träningen igen efter att ha haft ett uppehåll på tre dagar och bara ätit en massa skit. Jag startade min dag med en kopp te och sedan en promenad med mamma till ica för att köpa ingredienser till en princesstårta:) Sedan åkte vi till angered igen för att vi skulle träna men gymmet var inte öppet så vi tränade hemma istället:P Och nu kommer det snart folk hit för att grilla lite:P
 
Johanna kämpar med sina armhävningar:) Hon har köpt lika dana shorts som mig nu:(
 
Det går som sagt inte att vända bilderna av någon anledning:S
 
va snygg jag är!!!!!!:P Nu har jag klippt på ängen där vi ska göra vår lilla brasa:) Ibland är det bra att man jobbar på kviberg så att man kan hantera sådana maskiner:P

Uppdatering

Jag pratade ju i våras om att jag skulle söka till musikalutbildningar men det blev aldrig av eftersom jag var för sent ute. Jag sökte istället till dietistutbildningen på GU och några andra liknande men jag kom tyvärr inte in på nått:( Så nu satsar jag på att hitta någon PT-utbildning eller liknande om jag få ett jobb så jag kan betala kursavgiften.
 
 

Fika

Förlåt att jag är så seg på att blogga:S Jag tränar och jobbar för fulla muggar men onsdags hann jag med att träffa "gänget" och fika:) Väldigt trevligt!! Apropå "trevligt" så är jag tydligen vuxen, enligt Louise på jobbet, eftersom jag använder ordet och tycker om det:P Hon gillar inte det ordet av någon anledning men jag tycker det är väldigt användbart:)
 
Och igår var vi på afterwork:) Det var jättetrevligt men man är lite trött idag:P
 

Aktiv dag

Jag vaknade av mig själv kvart i åtta. På en lördag.. Är det normalt?:P Jag cyklade sedan till kviberg och tillbaka för att se hur lång tid de tar ifall jag kanske cyklar till jobbet någon dag:) Jag var hemma igen klockan elva. Åt lunch och började sedan att klippa lite tyger till ett linne som jag sak sy. Sedan åt jag mellanmål, sprang 5 km, åt middag och nu ska jag snart iväg till stan för att träffa en kompis:):)
 
Burmabacken. En hemsk backe som man måste ta sig upp för för att komma till jobbet. Den är närmare 1 km lång och inte alls rolig att cykla i.
 
 

The universe is in us

Jag tittade precis på ett avsnitt av Schulman show som man kan se på aftonbladet.se. Jag älskar det programmet av någon anledning. Jag tror det beror på att Alex är en så konstig människa som intresserar sig för väldigt speciella grejer som ofta ingen annan lägger märke till. I detta programmet så pratade han lite om rymden och visade detta fantastiska klipp som i alla fall jag får tårar av.
  

Jordgubbsfrossa

Jag lyxade till det idag nu när det är Lördag och gjorde en frukost full med jordgubbar:)
 
Det är varvat jordgubbssmoothie, keso, naturell musli, skivade jordgubbar och cashewnötter:) Jordgubbarna gick jag ut och plockade nu på morgonen i vårt jordgubbsland. Lyx...:D

Soft dag

Det var en väldigt soft dag igår med härliga arbetsuppgifter:P Vi tog bort vattenskott från lindarna, plockade upp lösa kvistar från marken och sedan (dock inte så roligt eftersom det började ösregna) rensade två rabatter:) På fredagsfikat som det för övrigt inte blev så mycket fika på, spelade vi Mango eller rättare sagt plocke pinn:P
Efter jobbet gick jag på ett kettlebellspass. Det kanske inte är så soft, i alla fall inte för kroppen men det var extremt kul!!!!! På kvällen var det meningen att vi skulle gå ut men det blev en film och chipsfrossa istället:P
 
Grenar:P
 
Mango!!! (Fråga mig inte varför det heter så. Det var någon förra året som döpte det till det:P)
 
 
 
 

Nytt mål

Jag provade gymmet på jobbet idag med en arbetskamrat:) Det var jättebra, fattades bara mina älskade rygg- och magmaskiner:P Men vi märkte i alla fall att jag är extremt svag när det gäller att dra upp mig själv eftersom jag knappt klara de två stycken så nu har vi satt upp ett mål att jag ska klara tio stycken innan jag slutar på jobbet alltså i augusti:):)
 

Nya shorts

Jag köpte ett par nya shorts från sportlife idag:) Väldigt fina tycker jag:P
 

Dagens mat

Sa har har jag atit idag:
Frukost - havre- och quinoagrot med linfron, bar och gojibar
Mellanmal - turkisk yoghurt, kvarg, musli och banan
Lunch - Fullkornspasta med makrillfile och sallad
Mellanmal - Skyr, proteinbulle, halvt paron
Middag - Hemmagjord pizza
Kvallsmat - keso, turkisk yoghurt, blabarsdryck och ett kokt agg
 
Vad tycks? Later min matsedel god? 
(Jag skriver pa min systers dator som inte ar svensk)
 
Godnatt:)

Nu börjar jag igen:):)

Nu har jag äntligen börjat ordentligt med min träning igen efter att ha varit förkyld i flera veckor så nu börjar jag med mitt träningsschema som jag skrev om för några veckor sen. Idag stod zumba och styrketräning på schemat så nu känner man sig lagom mör i hela kroppen:P
 
Gammal bild men det är i alla fall en ungefärlig bild på hur en liten del av mina benövningar ser ut på styrketräningen:)

Nyttig mat

Idag provade jag ett nytt recept på ett kolhydratfattigt bröd. Det blev väldigt gott men inte så mycket även om jag gjorde två satser:) Efter baket blev det sommarlunch: sill, färskpotatis och gräddfil - gott och nyttigt!!!
 
Sommarlunch:P
 
Proteinbröd: Turkisk yoghurt, fetaost, ägg, fiberhusk, bakpulver

RSS 2.0