Nu åker Johanna:(

Nu åker Johanna till Paris och är borta i tre månader. Snacka om att jag kommer sakna henne. Jag har heller inte haft så mycket tid att umgås med henne eftersom hon kom hem från frankrike i måndags och jag har jobbat så jag har inte haft så mycket tid över. Jag har i alla fall hunnit vara vid utsikten i Rannebergen med Anna och Johanna och varit på afterwork med Johannas lag på kviberg.
 

Helgens shopping

Det har ju varit lönehelg så jag var i stan och shoppade líte:P
 
Extremt dåliga bilder men två snygga toppar till fest:)Jag behöver verkligen något nytt att ta på mig om jag ska vara lite finare. Har alltid samma kläder på mig annars:P
 
Basic
Äntligen har jag mina palladium!!!!:)

Förberedelser

Eftersom jag snart kommer studera på Universitet där man själv måste fixa lunch så har jag börjat tänka på hur jag ska orka fixa lunch varje dag som både är billig och nyttig. Jag har kommit fram till att det bästa är nog att göra storkok och frysa in färdiga lunchlådor och det har jag börjat med idag. Jag gjorde chili con carne och bakade grahamsbullar. Imorgon ska jag handla ytterligare ingredienser till laxlasagne och kycklinggryta så har jag mat för några veckor fram:P Har ni några andra tips på bra mat som man kan ha med sig som lunch och sm gärna är billiga och nyttiga?
 

Kettlebellsövningar

Nu när man är sjuk så får man ju massa tid över till småsaker som man annars aldrig hinner göra. Som nu idag t.ex har jag suttit och ritat streckgubbar som gör olika kettlebellsövningar och sedan gjort ett program med fyra sett:) Jag tänkte nämligen göra om mitt veckotränigsschema sedan när jag börjar plugga. Jag måste dessutom försöka komma på något nytt mål med min träning nu när midnattsloppet har varit. Ett mål är i alla fall att jag ska bli vigare. Jag hade velat kunna gå ner i spagat:)
 
 

Sjuk

Snacka om att bli sjuk vid värsta tidpunkten:
  • Midnattsloppet, vilket jag har tränat inför hela sommaren, är på lördag vilket innebär att jag antagligen inte hinner bli frisk.
  • Vi ska sjunga med kören på lördag i stan på barnfridsdagen.
  • Jag kommer behöva sjukskriva mig imorgon = mindre pengar vilket är dumt eftersom jag börjar plugga om en vecka och då behöver man massa pengar:P

Men, men det är väl ara att acceptera och vila så mycket som möjligt så att ag i alla fall blir frisk tills jag börjar skolan:) Då kommer jag förhoppningsvis blogga om lite mer hälsa också eftersom det är hälsopromotion jag ska studera.

Snygga bilder, eller hur??!!:P Jag har äntligen köpt en egen dator så jag provade webcamen lite

 


Hemma igen

Nu är jag hemma igen och har till och med jobbat i två dagar, härlig jobbvecka!!!:P
Det var dock inte en så hälsosam vecka med mycket efterrätter och vitt bröd men man kan ju inte alltid vara supernyttig när man är på semester.
Här kommer lite bilder från resan
 
Sara, Johanna, Alexander och Charles på en gata med endast sexshops:P
 
Eiffeltornet:)
 
Jag och Sara stretchar efter vår march uppför tornets alla trappor. Charles och Johanna väntade nedanför så vi tog två steg i taget för att det skulle gå snabbar att gå upp.
 
En dag lagade jag och Sara en trerätters middag hemma hos Charles Förrätt -oststekt aubergine med tzatsiki, huvudrätt - laxlasagne med fetaost och spenat även den tzatsiki, eftrerätt - marängsviss
 
Vi gick även in i louvren och tittade på Mona Lisa och på mumier och sista kvällen gick  vi ut och åt på restaurang för att fira att Sara fyllde 19 år:) En väldigt lyckad resa
 
 
 

Paris

Vi hörs på onsdag igen för nu åker jag och Sara till Paris för att hälsa på Johanna och Charles:)


Nu skiter jag i jantelagen

Jag är BÄST!!! Nu skiter jag i jantelagen. Den har föstört så många hopp. Man får känna att man är bäst och det gör jag just nu för jag fick reda på idag att jag kom in på hälsopromotionprogrammet på göteborgs universitet och jag sprang min första mil!!!!! Så det blir ingen PTutbildning i Linköping. Det är ju lite tråkigt men denna utbildningen verkar asbra. Den riktar in sig på både träning och kost och allmän hälsa vilket är precis det jag vill jobba med:)
 
 

En mil

Nu ska jag snart iväg och träffa min syster för att gå/springa en mil. Jag har nämligen fått kartan för Midnattssloppet så vi tänkte ta oss sunt där en gång för att jag sedan ska springa den nu i veckan någon gång:)
 
Detta är rundan:)
 
 

Liseberg

Igår eftermiddag träffade vi Anna och åkte till Lisberg för att hälsa på Sara som jobbar där:) Vi åt massa glass eftersom Sara jobbar på en glasskiosk och sedan när Sara hade slutat åkte vi massa attraktioner:) Sara fixade in oss på allt gratis:P
 
Lisebergsstruten:P Snacka om mastig glass
 
Vi vann stjärnvinst på center!!!!!!!!!:D:D:D

RSS 2.0