30 år

Nu ska vi snart iväg och fira Olof som snart fyller 30 år! Jag kan inte fatta att han redan är trettio!!! Å andra sidan så är ju jag tjugo så det är ju logiskt:P Om man ska prata lite hälsa också så går det sådär... Jag hade tänkt att börja vara lite mer nyttig denna vecka men jag började på måndagen med King of the day på Burger king och rabarberkaka:P träningen går lite bättre än maten. Inte för att jag tränar lika regelbundet och varierar som jag egentligen vill men det blir svårt nu med SH'bam. Jag har dansar två pass denna veckan och imorgon gör jag sista innan jag får köra själv!!!!


Fasta

Kolla in detta!!!! Funderar på att börja fasta två dagar i veckan nu.
 

Milkshake

Blev väldigt nöjd med mitt mellanmål idag! Mjölk, kvarg, proteinpulver med chokladsmak, kakao, banan och äggvita


Ett sexpack tack

Vilka är med mig? Jag börjar idag!


Klänning

Första dagen på året med klänning! Inte för att jag brukar ha på mig klänning annars på sommaren men jag har tänkt börja använda lite mer kjol och klänning i år. För övrigt kan jag tala om att jag har tränat styrketräning för första gången på länge och jag tror inte jag har tappat så mycket:)


Vårruset

Har precis varit och sprungit/promenerat vårruset och sitter och skakar av köld på spårvagnen nu efter allt regn men kul var det för jag var med ett grymt gäng från klassen. Anledningen till att jag inte sprang är att jag tror att jag har fått benhinneinflammation:( vi avslutade med picknick inne på nordstans golv eftersom det ösregnade ute. Kanske lite udda val av plats men trevligt var det!


Färdigdansat

Nu är det färdigt med jazzen för denna termin. Vi hade uppvisning idag på Möllan och det var jättekul att uppträda igen och alla var verkligen sjukt duktiga. Jag blir väldigt sugen på att prova lite andra dansstilar, hiphop eller locking men jag får se om jag hinner ni när jag har SH'bam också:)


Myspys med de bäst

Jag hade en väldigt mysig kväll igår! Efter ett grymt jobbigt SH'bampass åkte jag till älvängen och mina fina kompisar Natalie, Sofia och Ellinor! Vi bakade pizza och åt världens godaste kladdkaka med lime och kokos i!!! Självklart var det vatten till maten, världens bästa och godaste dryck.


Omelett

Provade ett nytt recept på omelett igår som var grymt god! Egentligen kanske man inte behöver ha recept för att lyckas med omelett men nu hade vi det:p Det är bara att hacka gul lök, skiva potatis och babyspenat och fräsa det en liten stund. Sedan häller man i ägg blandat med mjölk och salt och peppar och sedan avsluta med riven ost på toppen. Detta serveras med rökt lax och eventuellt lite dill. Verkligen jättegott!


Clearing to shadow

Jag har känt mig som em zombie idag efter helgen! Det var grymt jobbigt både fysiskt och psykiskt men jag klarade det och det var väldigt roligt! Jag blev inte helt godkänd utan måste "skugga" på fyra klasser innan jag får köra klasser själv men det känns bra för då får man känna lite mer på det innan man själv får hela ansvaret. Sedan ska jag skicka in en film på en klass inom tre månader innan jag får licensen.


SH´bam

Nu bär det snart iväg till Nordic wellness Exclusive för SH´bamutbildning!! Jag är ganska nervös men det kommer nog bli riktigt kul!!!

Dans i stora lass

Det är ganska mycket dans i mitt liv just nu:) men det är inget som jag har något emot dock så är min ljumske fortfarande helt okej. Allt detta dansande beror på att det är dansuppvisning nästa helg på Möllan med dansforums dansklsser. Dessutom ska jag på SH'bamutbildning i helgen och ja känner mig ganska stressad eftersom jag fortfarande inte har fått materialet:s


Valborgsmässoafton...

...var igår och jag hade en grymt trevlig kväll. Jag och Gustav var bjudna på flerrätters middag i Falkenberg hos en god vän till Gustav. Jag har aldrig varit på någon sådan tillställning förut men jag hopas att det blir fler av dom i mitt liv!!! Maten var grymt god och bestod bland annat av råbiff och rödtunga vilket jag aldrig har ätit förut.
 
Studentmössan var naturligvis på:D
 
 
 
Det serverades även olika sorters dricka till varje rätt och jag kan meddela att alla innehöll alkohol så man känner sig ganska mör idag men det var det helt klart värt!!
 
 

RSS 2.0